Vierdaagse deelnemers blij met MKB

Voor de tweede keer heeft MKB Duiven een donatie van 250 euro beschikbaar gesteld om de rolstoelers van De Vergert in Duiven, een woongroep voor mensen met een beperking, in staat te stellen mee te doen aan de jaarlijkse Duivense vierdaagse.

Daarmee kon het taxibedrijf worden betaald dat de rolstoelers met een taxibusje naar het vertrekpunt op het Eilandplein brengt en na afloop weer terug naar huis. Bestuurslid Rien Boskeljon van MKB Duiven (op de voorgrond zittend rechts) heeft de cheque onlangs overhandigd aan Bert van Horen (links naast Rien), vader van een van de rolstoelers. "Normaliter kennen we nooit twee keer een donatie toe aan dezelfde club, maar voor dit fantastische project hebben we graag een uitzondering gemaakt. De vierdaagse is al weer een tijdje geleden gehouden, maar de jongens en meiden van de Vergert die er aan hebben meegedaan, genieten daar nu nog van en we trots dat we dat mede mogelijk hebben gemaakt", aldus Boskeljon.

Verenigingen en instellingen in de gemeente Duiven die ook in aanmelding willen komen voor een donatie kunnen contact opnemen met voorzitter Theo de Reus van MKB Duiven, 0316-280682.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden