Stijn Fransen.
Stijn Fransen. (Foto: Annemieke van der Togt)

Met Gelrepas goedkoper naar Music2Cancer

De ziekte kanker raakt iedereen en iedereen moet de kans krijgen om onderzoek naar kanker te ondersteunen. Tot die conclusie kwamen de organisatie van het concert Music2Cancer en de gemeente Arnhem. Door een samenwerking tussen deze organisatie’s kunnen houders van de Gelrepas vanaf donderdag 1 augustus tickets voor Music2Cancer kopen met korting.

Tijdens Music2Cancer wordt muziek ingezet tegen kanker. De uiteindelijk opbrengst van Music2Cancer wordt gedoneerd aan onderzoek naar nog betere behandeling van glioblastoom kanker. Artiesten als Waylon, Romy Monteiro, Niels Geusebroek, Meike van der Veeren Tommie Christiaantreden op 26 oktober op tijdens het spectaculaire Music2Cancer in de Arnhemse Musis. Stijn Fransen, bekend van GTST en Expeditie Robinson, zal de presentatie van de avond op zich nemen.

Voor houders van de Gelrepas zijn een gelimiteerd aantal tickets berschikbaar voor €20,- (excl. servicekosten). De speciale tickets kunnen enkel via de kassa van Musis en op vertoon van de pas en coupon 76 worden verkregen.

Meer informatie over deze actie is te vinden op de website van de Gelrepas. Meer informatie over het concert is te lezen op www.music2cancer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden