Fietsen medewerkers Horsterpark

Het Horsterpark is best groot, 53 hectare. De medewerkers van het park leggen dan ook vaak behoorlijke afstanden af. Twee hele oude fietsen stonden de medewerkers daarvoor ter beschikking, maar die kunnen nu naar de schroothoop. Michiel de Warle namelijk, van Liemers Fietsen in Duiven, heeft het Horsterpark twee prachtige fietsen geschonken. Hij gaat ook het onderhoud doen en mocht blijken dat een derde fiets nodig is, dan zorgt hij daar ook voor.

Het goede nieuws van de nieuwe fietsen drong heel slecht nieuws wat naar de achtergrond. Begin augustus werd ingebroken bij de kinderboerderij in het Horsterpark. Onder meer bladblazers, kettingzagen en maaimachines werden gestolen. De totale schade was aanzienlijk: 7000 euro.
Op de foto schudden 'burgemeester' Roy van het Horsterpark (met ambtsketting) en Michiel de Warle elkaar de hand. Om hen heen medewerkers van het Horsterpark en van Liemers Fietsen. Als dank ontvingen de medewerkers van de fietsenzaak de 'beroemde' Horsterpark Appeltaart. De taartdoos was zelfs voorzien van de afbeelding van een fiets.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden