Twee spelers van DVV proberen de bal af te pakken van een speler van DCS, dat de Duivenaren met 4-0 versloeg.
Twee spelers van DVV proberen de bal af te pakken van een speler van DCS, dat de Duivenaren met 4-0 versloeg. (Foto: Lin VI Fotografie)

Sterk DVV tweede in Zevenaar

Net als vorig jaar heeft DVV de finale van het sterk bezette toernooi van DCS om de Ronny Joosten bokaal verloren.

Het zondagteam uit Duiven won donderdagavond in de halve finale overtuigend met 4-1 van Warnsveldse Boys dankzij twee doelpunten van Jordi Lammertink en goals van Jordi de Kramer en Jesse Dercks.

In de finale op zondag 25 augustus trof de formatie van trainer Ron Olyslager met DCS een sterke tweedeklasser. Op het bloedhete kunstgrasveld van Sportpark Hengelder in Zevenaar speelde DVV een uitstekende eerste helft waarin de jeugdige ploeg uit Duiven minimaal gelijkwaardig was aan de thuisploeg.

In het eerste kwartier kreeg DVV dankzij de aanvallende impulsen van de uitstekende linksback Youri Poorter via de snelle Robin van Haeren, Marc Comans en de wat ongelukkig spelende aanvoerder Lammertink zelfs kansen op de openingstreffer. Na een half uur opende de thuisclub uit een hoekschop echter wat gelukkig de score.

Ondanks goed keeperswerk van Milan Willemsen verloor DVV mede door een flink aantal wissels in de tweede helft uiteindelijk geflatteerd met 4-0 van toernooiwinnaar DCS. Desalniettemin lijkt de ploeg uit Duiven op koers te liggen voor de rentree in de derde klasse op 22 september thuis tegen VVG'25.

Meer berichten