Barricade kermis maandagochtend.
Barricade kermis maandagochtend. (Foto: Ton de Vos)

Schuttersfeest en Kermis in Groessen van 13 t/m 17 september

Het is weer tijd voor het jaarlijks schuttersfeest en kermis in Groessen. Groessen gaat weer genieten van traditierijke dagen en Schutterij EMM nodigt eenieder van harte uit dit mee te vieren.

Het programma van de kermisdagen is als volgt:
Vrijdagavond 13 september vanaf 20.00 uur ‘kermisborrel’ in de feesttent en de mogelijkheid voor het afhalen van kermis- en dameskaarten.

Voor het inschrijven wordt verzocht een geldig legitimatiebewijs en IBAN-nummer mee te nemen.

Zaterdag 14 september om 18.30 uur begint het feest in Groessen met een Schuttersmis, waarna om 20.00 uur de openingsceremonie plaatsvindt in de Schutterstent en het feest van start gaat met muzikale ondersteuning van orkest Kaliber!!

Zondag 15 september vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur: prijsschieten voor leden en vanaf dit jaar apart te behalen schietprijzen voor jeugd van 8 t/m 15 jaar. Aansluitend een gezellige middag, muzikaal opgeluisterd door de Rinoceros Dj’s. ’s Avonds vanaf 20.00 uur: feesten en dansen.

Maandagochtend 16 september doet de Schutterij tijdens een rondgang door het dorp de erebogen aan. Vanaf 12.30 uur: Koningsschieten en vogelknuppelen bij de feesttent, gevolgd door een gezellige middag. Vanaf 20.00 uur het avondfeest.

Dinsdagochtend 17 september het afhalen van het nieuwe koningspaar door de schutterij. Vanaf 11.00 uur is de feesttent geopend en kan er tot het einde van de middag worden gedanst en gefeest. s’ Avonds vanaf 20.00 uur is de laatste feest gelegenheid! Om 24.00 uur wordt het dorpsfeest afgesloten met een vendelhulde.

De toegang overdag is gratis. De minimale leeftijd voor toegang ’s-avonds is 16 jaar. Geldig Legitimatiebewijs verplicht, zowel overdag als ’s avonds!

Meer berichten