Liemers blij met 28 nieuwe imkers

Imkervereniging Liemers heeft zaterdag aan achttien cursisten het basisdiploma imkeren uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een gezellig samenzijn in Groessen. In totaal zijn er achtentwintig nieuwe imkers bij gekomen.
Ook volgend jaar gaat er weer een basiscursus imkeren van start. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Paul Holterman, 0316-540403. De eerste informatie- en kennismakingsbijeenkomst is begin december.

Achterste rij staand van links naar rechts: Louis Janssen (docent), John van Londen, Hans van de Pol, Servaes Huvenaars, Arjan de Kreek, Yvonne van Dijk, Jannet Bergman, Pia Alewijnse, Roy Hars, Gerianne van Ravels, Renske Boot, Roderick de Vries en Thijs Bos. Voorste rij v.l.n.r.: Piet van Schaik (docent), Eddie Roelofs, Lucine van Dams, Adrie Peters, Dolinda van Londen, Marc Hendriks, Trudy Overkamp en Paul Holterman (docent).

Niet op de foto maar wel geslaagd zijn Jos van der Heijden, Britte van Die, Boaz van Die, Judith Keuper, Michelle Wijngaarde, Michel van der Wagt, Pauline van Splunter, Nel van Splunter, Wilco Calligaro en Sigrid Schrauwen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden