Een groep actieve bewoners gaat tot en met zaterdag 13 september elke dag in Duiven-West op pad om met mede-wijkbewoners in gesprek te gaan.
Een groep actieve bewoners gaat tot en met zaterdag 13 september elke dag in Duiven-West op pad om met mede-wijkbewoners in gesprek te gaan.

Bewoners en toekomst van wijk

Een ontmoetingsplein in de wijk, hardrijders, hondenlosloopterreinen, meer kleur in de wijk en duurzaamheid. Bewoners van Duiven-West gaan begin september aan de slag met deze onderwerpen.

"Niet alleen praten, maar daadwerkelijk ook meedoen om concrete oplossingen te vinden, die vanaf het najaar ook worden uitgevoerd", meldt de gemeente Duiven in een persbericht. Het idee is dat wijkbewoners hun mening geven over oplossingen, helpen bij het maken van plannen en de uitvoering én dat wijkbewoners ook zelf de handen uit de mouwen steken.

Een groep actieve wijkbewoners gaat van maandag 2 september tot en met zaterdag 13 september elke dag op pad in de wijk om met mede-wijkbewoners in gesprek te gaan over oplossingen en de bijdrage die ze kunnen leveren. Op de donderdag, vrijdag en zaterdag in deze periode staat de Buzz bij de Coop aan de Mondriaanstraat in de wijk. Frank Bolder van de Buzz gaat in gesprek met de bewoners om te achterhalen hoe de inwoners denken over het wijkontwikkelingsplan en of ze daar ook een bijdrage aan willen leveren.

Meedoen
Wijkbewoners kunnen op allerlei manieren meedoen. Meedenken bijvoorbeeld over meer kleur in de wijk, maar ook zelf helpen bij de uitvoering van plannen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden