Pigeons 1 boekt eerste overwinning van het seizoen

Zaterdag 14 september was het dan D-day voor Pigeons 1 onder leiding van kersverse trainer Hans Imming. Vol zelfvertrouwen arriveerde de basketballers van het vlaggenschip van Pigeons in Sporthal Triomios in Duiven. Hun tegenstander was het sterke Tower Jumpers uit Barneveld met in hun team 'oud' vedette van Pigeons, Paul Kalashnikov/Steemers.

Het team uit Barneveld bood goede weerstand tegen het kersverse team van Pigeons en halverwege gingen beide teams de rust in met 31-31. Eenmaal nadat de thee in de rust op was, kwam het team Pigeons 1 sterk terug met een 14-0 run. Tot einde van de wedstrijd bleef Pigeons een voorsprong houden van tenminste 10 punten. Eindstand 74-65.

Het team van Imming heeft zich de ambitie aangemeten om dit jaar als kampioen te eindigen en hebben met deze eerste winst laten zien dat deze ambitie wellicht waargemaakt kan worden. Grote complimenten voor het team uit Duiven; Robert Boezeman Jonathan Paans Jeroen Helder Dany Reyes Max Lowenthal Niels Schmitz Max Hurenkamp Guus Rosendahl Melvin Pryor Hans Imming (trainer) voor meer informatie kijk op www.depigeons.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden