Zwaar weekend voor Basketballers van Pigeons

Voor Basketbalvereniging Pigeons was het een zwaar weekend waarin er geweldig is gebasketbald en veel inzet is getoond!

Helaas heeft het vlaggenschip onder leiding van Hans Imming hun eerste verlies moeten incasseren. Tijdens de uitwedstrijd verloor het team uit Duiven van Wildcats (77-49).
In de thuiswedstrijd Mixteam U16 vs Arnhem Eagles, bleek het team uit Arnhem iets te sterk voor het team uit Duiven. Ondanks een fantastische inzet van alle spelers, lukte het trainer Daniel de Gruiter niet om een vuist te maken tegen de Arnhemse basketballers (26-50).
De U16-1 vertrok dit weekend onder leiding van Andreas Kiele naar Wychen. Het team heeft aldaar overtuigend weten te winnen van één van de geduchte titelkandidaten Wyba met 54-69.
Jeoffrey Sander heeft zijn jongens van de U22 flink weten op te peppen in de thuiswedstrijd tegen Rebound. Helaas ging de winst naar het team uit Hardewijk. De jongens hebben desalniettemin een mooie wedstrijd neergezet en hebben laten zien dat het team met teamplay heel ver komt (56-85).  
In een knetterspannende uitwedstrijd kwam de U14 van trainer Peggy Verwoerd, slechts drie punten te kort tegen BeCeGe en ook ondanks de verjaardag van trainer Froukje Sanberg, wist haar team de U12 niet te winnen van de Wildcats uit Nijmegen (62-12). 

Na speelweekend 3 hebben alle Pigeons weer eens laten zien wat voor een geweldige sport basketbal is en waar Pigeons voor staat. Gezelligheid en samen basketballen.

Komende week gaan alle teams van de Duivense Basketbalvereniging weer flink aan het trainen.
Op naar speelweekend 4!

Wil jij ook basketballen meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Stuur een mail naar info@depigeons.nl of kijk op www.depigeons.nl

Meer berichten