De entree van De Stek in Duiven. In de thuishaven van KerkvoorNu wordt op 9 oktober een inloopochtend gehouden in het kader van de Week van de Opvoeding.
De entree van De Stek in Duiven. In de thuishaven van KerkvoorNu wordt op 9 oktober een inloopochtend gehouden in het kader van de Week van de Opvoeding. (Foto: )

Week van de Opvoeding met inloopochtend in De Stek

De week van maandag 7 t/m zondag 13 oktober is dit jaar in het hele land de Week van de Opvoeding. Een week die in het teken staat van (goed) opvoeden en ouderschap. Op woensdag 9 oktober is er in het kader van de actie een inloopochtend in De Stek in Duiven.

De ochtend wordt georganiseerd door meerdere instanties: Home-Start De Liemers, Buurtgezinnen Duiven en Westervoort, de ouder/kind-cafés in Duiven, Westervoort en Zevenaar en het ouder/kind-café van KerkvoorNu. Samen proberen ze tijdens de inloopochtend invulling te geven aan het thema van de Week van de Opvoeding: 'Hand in Hand'. Ouders kunnen kennismaken met de verschillende organisaties en de initiatieven die ze nemen, en met andere ouders van gedachten wisselen. Kinderen die meekomen kunnen hun hart ophalen in de speelruimte van De Stek.

Het inloopcafé op 9 oktober opent de deuren om 09.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De Stek, de thuishaven van KerkvoorNu, is gelegen aan de Rijksweg 53 in Duiven. Parkeren kan voor de deur. Voor wat lekkers voor ouders en kinderen wordt gezorgd. Bij vertrek ligt er bovendien voor iedereen een verrassing klaar. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Meer berichten