Tweedehandspeelgoed- en babyartikelenbeurs in Duiven op zaterdag 2 november 2019

Zaterdag 2 november organiseert de Stichting Tweedehandsbeurzen Duiven een tweedehands speelgoedbeurs in de ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Allerlei speelgoed, kinderboeken, sportkleding, zaal- of veldsportschoenen, carnavals- en verkleedkleding maar ook fietsen, skelters, steppen ed, speelgoedtentjes, zandbakken, buitenspeelgoed, decoratieve artikelen voor de kinderkamer en clubshirts. Ook alle harde babyartikelen zoals bedjes, badjes, boxen, kruiken, fietsstoeltjes, autostoeltjes, luieremmers, aankleedkussens, commodes, kolven, flessen etc zijn er te koop. Knuffels, kussens, videobanden en ondergoed kunnen niet verkocht worden.

Indien u speelgoed of babyartikelen wilt verkopen kunt u van zondag- op maandagnacht (dus van 20 op 21 oktober) vanaf 00.01 uur een nummer aanvragen op de site www.kledingbeursduiven.nl.

U kunt uw speelgoed en babyartikelen (voorzien van verkopersnummer en vraagprijs) op zaterdag 2 november aanbieden vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur bij de ogtent. De verkoop zal zijn van 12.00 tot 14.00 uur. Tussen 16.00 en 16.30 uur kunt u uw opbrengst en de eventueel niet verkochte items weer ophalen bij de ogtent. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site.

Zoals gebruikelijk wordt bij de verkoper 20% van de opbrengst in mindering gebracht en bij de koper wordt het aankoopbedrag met 10% verhoogd. Na aftrek van kosten zal de opbrengst ten goede komen aan Low Budget Bikes in Westervoort.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marian Hulscher op telefoonnummer 0316-281430.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden