Jubilarissen bij de FNV de Liemers

Op zaterdag 26 oktober is een jubilarissen bijeenkomst van de FNV regio de Liemers. Bijeenkomst is in Zalencentrum Berentsen in Loo (Loostraat 51 6924 AD) en begint 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur).

Op de deze bijeenkomst worden vooral jubilarissen gehuldigd uit de gemeentes Duiven en Westervoort. Er worden enkele tientallen jubilarissen verwacht. Ze zijn 25, 40, 50, 60 lid van de FNV. Ook zijn er meerdere jubilarissen, die al 70 jaar lid zijn van de FNV. De leden worden gehuldigd door een FNV bestuurder Nida Doekhi. Het zal een gezellig samenzijn met de jubilarissen onder het genot van een drankje, hapje en een warme maaltijd als afsluiter.

Behalve jubilarissen bijeenkomst organiseren wij ook regelmatig thema bijeenkomsten. Eerstvolgende thema middag is op 18 november.

Themamiddag belastingen
Ook organiseren in november samen met FNV lokaal de Achterhoek een themamiddag, Op maandagmiddag 18 november over de belastingen. Inloop vanaf 13.00 uur en start 13.30 tot uiterlijk 16.00 uur. Waar: Partycentrum Plok, Dijksestraat 52, 6942 GD Didam.

De FNV houdt in de maand oktober regionale bijeenkomsten over ervaringen met de participatiewet (werken zonder loon om werkervaring op te doen, arbeidsbeperkt, wat doet de gemeente). Details kunt u vinden op onze website, http://lokaalfnv.nl/regio/de-liemers. Ook zijn we regelmatig aanwezig bij diverse bijeenkomsten, welke in de Liemers worden georganiseerd. Heeft uw vragen over uw CAO, WW,WMO, WIA, Wajong, AOW, pensioen of belastingaangifte neem contact met ons op.email adres: harry.storms@vereniging.fnv.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden