Foto: Jan Adelaar Fotografie

Prijs voor Duivens bedrijf

Het Duivense bedrijf ClimateBooster heeft de Jan Terlouw Innovatieprijs 2019 gewonnen. Jan Terlouw reikte zelf de prijs uit aan directeur Henk de Beijer. "De ClimateBooster maakt de energietransitie tastbaar en is voor iedereen, ook mensen met een kleine portemonnee betaalbaar", aldus Jan Terlouw. ClimateBooster won tevens een cheque van 10.000 euro.

Stichting Kiemt reikte deze prijs voor de negende keer uit. De prijs heeft als doel in Oost-Nederland innovaties en nieuwe bedrijvigheid te stimuleren op het gebied van energietransitie en circulaire economie.

Met de ClimateBooster levert Henk de Beijer een ventilator die eenvoudig aan een radiator is te bevestigen. Het energiegebruik daalt onmiddellijk en de bekende CV is klaar voor lage temperatuurverwarming, onmisbaar in onze energietransitie.

ClimateBooster sprong eruit vanwege hun integrale aanpak, ze zetten het abstracte van de energietransitie om in een praktische en betaalbare toepassing.

Stichting Kiemt werkt aan een toekomstbestendige economie in Oost Nederland door de energietransitie en de circulaire economie te versnellen. Dit doet Kiemt samen met een uitgebreid netwerk bestaande uit het bedrijfsleven in Oost-Nederland, lokale overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Op de foto v.ln.r.: Jan Terlouw, Henk de Beijer en directeur Luc Kikkert van Stichting Kiemt, die de prijs in het leven heeft geroepen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden