Bjorn Freriks Pigeons On Wheels.
Bjorn Freriks Pigeons On Wheels.

Winst voor basketballers Pigeons

Zaterdag 12 oktober zijn er door Pigeons maar liefst 10 wedstrijden gespeeld. Pigeons On Wheels heeft in Zwolle twee wedstrijden gespeeld en beide wedstrijden werden overtuigend door het Duivense rolstoelbasketbalteam gewonnen! Ook beide herenteams van Pigeons hebben zaterdag gewonnen met prachtige cijfers.

Zo heeft het vlaggenschip Heren 1 onder leiding van Hans Imming de derby tegen Basketiers met 25-63 gewonnen. Heren 2 heeft in de thuiswedstrijd met grote cijfers van Wildcats gewonnen 77-62. De U16-2 o.l.v. Daniel de Gruiter heeft een mooie wedstrijd gespeeld, echter ging de winst met BCE '78 naar huis. Ook Arnhem Eagles was te sterk voor de U22 uit Duiven. In een wederom knetterspannende wedstrijd heeft de U14 met slechts één punt verschil gewonnen uit tegen Wyba! Ook de U12 heeft zaterdag enorme vooruitgang laten zien en heeft het Basketiers knap lastig weten te maken. Desalniettemin heeft het team van Pigeons de winst niet mee terug kunnen nemen naar huis. Tot slot mocht U16-1 uit tegen Landstede Zwolle en met een prachtig eindresultaat is het team teruggekeerd naar Duiven eindstand 8-111.

Zaterdag hebben wederom alle teams van Pigeons laten zien hoe belangrijk spelplezier is en hoe een ongelofelijke ontwikkeling alle basketballers doormaken! Komende week weer volop trainen en dan op naar speelweekend 6.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden