Wie zijn die mensen van AA vrijdagavond?

Wij zijn gewone mensen zoals jij en ik, met een baan en normaal sociaal leven. Wij gaan elke vrijdagavond 19.30 uur naar de AA meeting in Arnhem, om over ons alcoholmisbruik te praten en elkaar te motiveren om de aankomende week géén alcohol te gebruiken.

Petra verteld (46):
Ik ben sinds 8 jaar een ondernemer die met veel plezier voor anderen een website bouwt en mijn klanten wegwijs maakt in de snelle digitale wereld. Ik was een stiekeme drinkster en isoleerde mezelf steeds meer en had bijna niemand meer over, ook mijn klantenbestand was met 3/4 gedaald. Lieve mensen ik kan het wel van de daken schreeuwen. Ik zo blij dat ik al twee jaar géén druppel alcohol meer drink. Ik sla ook geen AA vrijdagavond meeting over en wil sterk blijven in mijn strijd tegen de alcohol. Ik heb het eerbaar leventje weer teruggekregen en mijn bedrijf loopt weer als een tierelier.

Heb jij ook een drankprobleem, kom dan ook eens naar de vrijdagavond om te praten hou je het alcohol probleem anoniem kunt aanpakken. kijk op onze site www.aa-arnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden