Mayn Kholem.
Mayn Kholem.

Jiddische en Nederlandse liedjes tijdens Open Podium

Op zaterdag 2 november staan het duo Mayn Kholem, cabaretier Jasper van Veen en Trio Pagero op het programma van het Open Podium in Muziekcafé de Lantaern in Zevenaar. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Het duo Mayn Kholem komt uit Babberich en bestaat uit Ella Visser en Lenie Adolfsen. Zij spelen en zingen Jidische liedjes. Pas toen Ella Visser naar een concert ging van Shura Lipovsky, dè zangeres van het Jiddische lied in Europa en ver daarbuiten, kwam de liefde voor deze liedjes in volle hevigheid naar boven. Ze nam zangles bij Shura, leerde de Jiddische taal en bezocht meerdere keren de Summerschool "Golden Peacock” van het JMI in Londen. Voor Lenie Adolfsen was de kennismaking met de accordeon liefde op het eerste gezicht. Ze heeft jarenlang les gehad en ontdekte dat samen muziek maken de leukste manier is om met je instrument bezig te zijn.

Jasper van der Veen is winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van zowel het Groninger als Amsterdams Studenten Festival. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain en werkt op dit moment aan zijn eerste avondvullende voorstelling.

Trio PaGeRo bestaat uit drie gedreven muzikanten uit Arnhem en Duiven. Zij brengen liedjes van diverse Nederlandse artiesten. Mooi, vrolijk, romantisch, een lach en misschien wel een traan.

Een zeer afwisselend programma in dit altijd gezellig Muziekcafé.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden