De Coronas, een interactieve stand-up popband voor elk publiek met een repertoire van zo'n 5.000 nummers.
De Coronas, een interactieve stand-up popband voor elk publiek met een repertoire van zo'n 5.000 nummers.

Populaire live-band de Coronas zaterdag in Duiven

Eén van de populairste live-bands van Nederland staat aanstaande zaterdag 19 oktober in De Ogtent in Duiven: de Coronas. Een interactieve stand-up popband voor elk publiek.

De Coronas zijn een meester in het betrekken van het publiek bij hun show. Sterker nog: de aanwezigen bepalen grotendeels wat ze spelen. En met een repertoire van zo'n 5.000 nummers (!!) zitten de bandleden niet snel met de handen in het haar. Ze gaan, zoals ze zelf zeggen, 'tot op het bot', en dat levert verrassende shows op. De Coronas vergaarden bekendheid met optredens bij De Wereld Draait Door, Edwin Evers, in het Holland Heineken Huis tijdens de Olympische Spelen en in het Glazen Huis.

Het optreden in De Ogtent wordt georganiseerd door Duuves Mixed Music. Een stichting die zich ten doel stelt regelmatig muziekevenementen te organiseren in Duiven. De belangrijkste exponent is het Jazz & Bluesfestival ieder jaar in augustus.

Kaarten voor het optreden in De Ogtent à 10 euro zijn te koop bij Café Bij de Buren en bij Brasserie Een Mooie Dag op het Remigiusplein. Aan de kassa kost een kaartje 12,50 euro. Vrienden van de Stichting Duuves Mixed Music hebben gratis toegang. Lid worden à 50 euro per jaar kan via de site www.duuvesmixedmusic.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden