De Belgische live-band Scotch, No Soda! is zaterdag 2 november de hoofdact van de bluesavond in Groessen.
De Belgische live-band Scotch, No Soda! is zaterdag 2 november de hoofdact van de bluesavond in Groessen. (Foto: Valerio Papetti)

Tiende editie van jaarlijkse bluesavond bij Zaal Gieling

De tiende editie plaats van de jaarlijkse bluesavond in Zaal Gieling in Groessen is op zaterdag 2 november.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Lain Barbier, de voormalige zanger van rockbands als Turbo en Diesel die ook veel sessiewerk deed met Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Lain Barbier heeft zich gespecialiseerd in de vertolking van 'powerballads'. Rock met een flinke dosis blues en soul, gezongen vanuit de tenen.

Daarna komt voor de hoofdact de Belgische live-band Scotch, No Soda! op het podium. Frontman Ilias Scotch (Ilja De Neve) is een getalenteerd zanger-pianist. Zijn roots liggen in de blues en boogiewoogie-piano. Scotch, No Soda! bestaat uit vier muzikanten die een leuke mix brengen van eigen nummers en interpretaties van oude blues songs en traditionals. De muziek straalt liefde uit voor de Amerikaanse popmuziek. Van Scotch, No Soda! kunnen de kenners genieten en degenen die minder muziek-gepassioneerd zijn helemaal uit hun bol gaan.

Zaal Gieling gaat op 2 november open om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden besteld via de site van Gieling: www.zaalgielinggroessen.nl. Let op: de bluesavond wordt gehouden in de kleine zaal, dus het aantal bezoekers is beperkt.

Meer berichten