Een optreden van de Hallootjes tijdens een eerdere editie van de Loose Avond. Links Dirk Thuss en rechts Albert Booltink.
Een optreden van de Hallootjes tijdens een eerdere editie van de Loose Avond. Links Dirk Thuss en rechts Albert Booltink. (Foto: Deo Peelen)

Opening carnavalsjaar in Loo

Het begin van het carnavalsseizoen komt razendsnel dichterbij. Op de Elfde van de Elfde (maandag 11 november) opent carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo het nieuwe jaar in schuttersgebouw Willem Tell.

Er wordt een toost uitgebracht op wéér een mooi seizoen. De zaal is om 19.15 uur open voor leden en niet-leden.

Om 20.11 uur begint de vereniging tevens met de kaartverkoop voor de Loose Avond van zaterdag 30 november (aanvang 19.30 uur). De Loose Avond is de drukbezochte pronkzitting waarop lokale artiesten optreden en De Nathalzen het nieuwe kabinet installeren. Langzaamaan begint het speculeren wie in de voetsporen treden van prins Peter en prinses Janny.

"De meesten denken bij carnaval aan het feest in februari, maar bij De Nathalzen is november al een heel drukke maand. We organiseren mede het Loofest op 3 november, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een populair feest. Met de ludieke, carnavaleske en herkenbare acts is de Loose Avond voor velen een hoogtepunt. Het thema dit jaar is 'daor zakt mien de boks vanaf'. Artiesten geven daar op een eigen manier invulling aan", aldus president René de Kramer van De Nathalzen.

Leden kunnen op de Elfde van de Elfde per lidmaatschapskaart twee gratis kaartjes voor de Loose Avond afhalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden