V.l.n.r.: Ghena Abourajab, Layan Alabdallah, Victory, Aliyah de Gruiter, Femke Jongman, zittend: Mike Koremans en Mara Scholten.
V.l.n.r.: Ghena Abourajab, Layan Alabdallah, Victory, Aliyah de Gruiter, Femke Jongman, zittend: Mike Koremans en Mara Scholten. (Foto: Pigeons Basketball )

Winst voor zowel Jeugd als Heren Pigeons

Afgelopen weekend stonden er twee officiële wedstrijden op het programma voor Pigeons en één zer bijzondere oefenwedstrijd in Landstede Sportcentrum Zwolle.

Zaterdagochtend mocht de U16-1 o.l.v. Andreas Kiele naar Bemmel voor de uitwedstrijd tegen Batouwe. Met een prachtige uitzege zijn de jongens teruggekeerd naar Duiven. Momenteel staat het team uit Duiven op de gedeeld eerste plaats samen met Rebound 73 uit Harderwijk. Volgende week speelt de U16-1 thuis tegen Rebound om de koppositie over te nemen. Kom allemaal 2 november 14.15 onze jongens aanmoedigen in Triomonios Duiven.

Op zondag speelde Heren 2 een inhaalwedstrijd tegen Flip Stars uit Tiel. De basketballers uit Tiel begonnen vrijwel direct met zoneverdediging, iets waar Pigeons wel raad mee wist. Pigeons behaalde de overwinning met 47-38. Hiermee lijkt Pigeons 2 weer terug in de lift omhoog!

Verder mocht de U12 o.l.v. Froukje Sanberg en Daniel de Gruiter naar Zwolle om aldaar in de rust Landstede Hamners vs New Heroes een oefenwedstrijd te spelen tegen Basketiers. Voor de jonge basketballers was het een geweldig event en ze stonden stijf van de zenuwen. Voor het eerst op een echt eredivisiebasketbalcourt was een prachtig moment voor de jonge basketballers. Tijdens de rust mocht het team uit Duiven met de officiële wedstrijdbal een kort wedstrijdje spelen tegen Basketiers uit Zevenaar.

Naderhand moesten de jonge basketballers nog wel even op de foto met Victory (mascotte Landstede Hammers).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden