Malina Moye is een charismatische gitariste die tijdens optredens de vonk laat overslaan. Bemiddeling van haar Nederlandse agent Ton Odijk uit Duiven maakt het mogelijk dat ze optreedt in De Ogtent.
Malina Moye is een charismatische gitariste die tijdens optredens de vonk laat overslaan. Bemiddeling van haar Nederlandse agent Ton Odijk uit Duiven maakt het mogelijk dat ze optreedt in De Ogtent. (Foto: Isaiah Mays)

Buitenkansje voor liefhebber: optreden van Malina Moye

Het toonaangevende Amerikaanse Guitar World Magazine prees haar als een muzikale pionier en één van de beste gitaristen ter wereld. We hebben het over Malina Moye. Op zondag 10 november treedt ze op in De Ogtent in Duiven. De Stichting Duuves Mixed Music maakt het optreden mogelijk.

Het is een buitenkansje zoals zich dat zelden voordoet. Voor ze aan een Duitse tournee begint, treedt Malina Moye op in Dordrecht. Haar Nederlandse agent Ton Odijk uit Duiven (van T.O. Artist Agency) brengt Malina aansluitend enkele dagen onder in Hotel Gieling. Mede omdat in Duitsland een optreden werd geannuleerd, ontstond er ruimte voor een ingelast optreden in Duiven. Het optreden op 10 november begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. In het voorprogramma staat de blues-rockband Burt Mayer & Friends.

Malina Moye is een zangeres/songwriter/gitarist die haar eigen weg zoekt in de muziekscene. Ze is één van de weinigen die zowel het soul- als rockgenre beheerst. Vorig jaar stond ze met haar cd Bad As I Wanna Be twee weken op nummer één in de Billboard Blues Chart. Malina Moye heeft haar eigen platenmaatschappij en acteerde vorig jaar in de film The Samual Project. Ook op mode en filantropie heeft ze haar eigen kijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden