Bjorn Freriks Pigeons On Wheels.
Bjorn Freriks Pigeons On Wheels.

Mooi gameweekend Basketballers Pigeons

Maar liefst acht wedstrijden zijn er 9 november gespeeld door de basketballers van Pigeons. De U14 o.l.v. Peggy Verwoerd heeft de magische 100 punten weten te behalen in een prachtige wedstrijd tegen Batouwe waarin spelplezier voorop stond!

Ook de Heren 2 heeft wederom de winst thuis weten te houden en heeft van JoyM gewonnen met 64-39. Hiermee stijgt het tweede herenteam van Pigeons een plek omhoog in de competitie. De U16-2 o.l.v. Daniel de Gruiter heeft een gave uitslag weten te bewerkstelligen tegen VBV 50-33. Het sterke U22 team o.l.v. Jeoffrey Sanders heeft helaas geen winst weten te behalen en heeft de wedstrijd tegen WSV met 43-80 verloren. Op naar de volgende game! Onze titelkandidaat U16-1 heeft een schitterende wedstrijd gespeeld tegen Arnhem Eagles en heeft met 92-25 gewonnen! Hiermee staat het team o.l.v. Andreas Kiele nog steeds op de 1e plaats. Ook het vlaggenschip heeft helaas geen winst wegen te behalen uit tegen Black Stars en is onderuit gegaan met 58-48. Komend weekend mogen de mannen o.l.v. Hans Imming het opnemen tegen de koploper Wyba.

Een mooie wedstrijddag was het ook voor Pigeons on Wheels. Met een welliswaar klein team vroeg vertrokken naar Hengelo. Met de nieuwe aanhanger voor de rolstoelen (met dank aan diverse sponsoren) kon het team met elkaar reizen naar Hengelo. Daar speelden het team allereerst tegen Devedo. Deze wedstrijd werd gewonnen door POW. De tweede wedstrijd was tegen het sterke Hengelo. In deze wedstrijd moest het team vol aan de bak om de voorsprong vast te houden. Eindstand was 39-27 voor Pow! Daarmee staan de basketballers o.l.v. Fabian Jansen en Dennis de Vries op een mooie 1e plaats in de competitie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden