Johan Bosveld.
Johan Bosveld.

Hoe zit het nu werkelijk met partneralimentatie, kinderalimentatie, co-ouderschap en alimentatie?

Alimentatie is een hekel onderwerp. Er zijn vele meningen, maar hoe zit het nu precies. Bij Bosveld scheidingsbemiddeling is er elk half jaar een thema-avond over dit onderwerp. Donderdag 28 november a.s. ben je weer van harte welkom.

Johan Bosveld van Bosveld Scheidingsbemiddeling is al veertien jaar een specialist op het gebied van alimentatie rekenen. Hij zal jullie deze avond wegwijs maken over alles wat met alimentatie te maken heeft. Over alimentatie bestaat nog steeds heel veel onduidelijkheid volgens Bosveld.

Bosveld vertelt: "Mensen horen wat, vergelijken wat en er ontstaat een eigen beeld van hoeveel alimentatie er betaald zou moeten worden en of er wel alimentatie betaald zou moeten worden. Een feit is echter dat geen enkele situatie hetzelfde is!

Tijdens de thema-avonden probeer ik dan ook zoveel mogelijk in simpele bewoordingen uit te leggen hoe alimentatie wordt berekend en wanneer alimentatie (niet) meer betaald hoeft te worden. We bespreken ook de regels die per 1 januari 2020 in gaan. Het wordt een interactieve avond waarbij er ook ruimte is om vragen te stellen”.

Wil je graag kosteloos een van onze thema-avond bijwonen dan kun jij je telefonisch aanmelden via ons algemene telefoonnummer: 085-4010839, per mail een berichtje sturen naar info@scheidendoejesamen.nl

Locatie: Facility Point Arnhem aan de Meander 251 te 6825 MC Arnhem (nabij Velperbroekcircuit), industrieterrein IJsseloord II (nabij de Karwei).

Datum: donderdag 28 november 2019

Tijdstip aanvang: 19.45 uur tot ca. 22.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden