In juni zong de crew van Pit! alle muzieknummers van de voorstelling 'Eiland' al voor de bewoners van De Liemerije in Duiven.
In juni zong de crew van Pit! alle muzieknummers van de voorstelling 'Eiland' al voor de bewoners van De Liemerije in Duiven. (Foto: @Koos Roelofs)

Nieuwe theatervoorstelling van musicalvereniging Pit!

Zoals ieder jaar in het najaar brengt de Duivense musicalvereniging Pit! een theaterstuk op de planken van cultureel centrum De Ogtent. Dit keer de hilarische voorstelling 'Eiland'.

Vier wetenschappers en een arts die onderzoek doen naar slakken, leven samen op een eiland. Ze zijn tevreden met hun bestaan, ook al is het geïsoleerd. Tot er op een dag een schip strandt en de bemanning, inclusief een verstekeling, voet aan wal zet. Ook de crew van een helikopter die een noodlanding moet maken, voegt zich bij het gezelschap. Het is allemaal wat te veel van het goede en al snel lopen de spanningen op.

Genoeg verwikkelingen voor een vermakelijk theaterstuk, dat is geschreven door Pit!-oprichtster Jackie van der Werff. De regie is in handen van Jennie Hidding. De acteurs worden ondersteunend door mini-Pitters, enthousiaste kinderen die vol overgave meezingen en meedansen.

Er zijn voorstellingen op vrijdag 22 november (20.00 uur), zaterdag 23 november (20.00 uur) en zondag 24 november (14.30 uur). Kaarten à 8 euro zijn te koop bij de Bruna, bij Bakkerij Koenen aan het Eilandplein en voor de voorstellingen bij de ingang van de zaal. Online bestellen kan ook: www.pitduiven.nl. Of stuur een email naar: pitduiven@live.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden