Mediumschap

Spooky of fantastisch? Als je de eerste keer met mediumschap in aanraking komt, kan het je beide bekruipen: hoe weet het medium van alles over mijn overleden dierbaren te vertellen, zonder dat ik dat heb verteld? Spooky, maar vooral fantastisch! Het is een liefdevolle ervaring. Liefde wordt herbeleefd over de grenzen van de dood heen.

Demo
Peter Groenewegen en Mirjam Verschure hebben hun driejarige opleiding bij de Academie voor Mediumschap in Naarden voltooid en willen graag mensen in contact brengen met hun overledenen door een demonstratie te geven, omdat het zo ontroerend mooi en liefdevol is om te doen.

Geïnteresseerd?
Je bent van harte welkom bij ons thuis, Engeveldestraat 4, Groessen op zondag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur. Graag even aanmelden bij Peter: info@inter-advice.nl of 06 30716601. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

We kunnen niet garanderen dat je contact krijgt met een dierbare omdat er meerdere mensen aanwezig zijn, maar je krijgt hoe dan ook een bijzondere, liefdevolle ochtend, omdat je merkt dat onze overledenen er nog steeds zijn. Het leven gaat door!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden