De cast van Pit! na de generale repetities voor de komende optredens.
De cast van Pit! na de generale repetities voor de komende optredens. (Foto: @Koos Roelofs)

Dit weekend in De Ogtent: vermakelijke voorstelling Pit!

Nog geen plannen voor het weekend? Dan is de theatervoorstelling 'Eiland' van Musicalvereniging Pit! misschien een aardige suggestie. Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag in De Ogtent in Duiven.

Voorzitter Lenie ten Velde van Pit! speelt dit jaar zelf niet mee, maar de voorstelling van komend weekend heeft ze natuurlijk al wel gezien. "Vorige week hadden we generale repetitie. Het was echt fantastisch. Ik heb zo gelachen. Een aanrader voor iedereen die even lekker wil ontspannen."

'Eiland' gaat over wetenschappers en een arts die op een eiland onderzoek doen naar het keuzegedrag van slakken. Op een dag strandt een schip op het eiland en de bemanning, inclusief een verstekeling, zet voet aan wal. Het begin van allerlei verwikkelingen.

Het stuk wordt gespeeld door zestien acteurs van Pit! Een groep kinderen levert een muzikale bijdrage. Het script is geschreven door Jackie van der Werff, de regie is in handen van Jennie Hidding.

De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20.00 uur. Op zondag om 14.30 uur. Kaarten à 8 euro zijn te koop aan de zaal, in de voorverkoop bij Bruna en Bakkerij Koenen op het Eilandplein, online (www.pitduiven.nl) of via email (pitduiven@live.nl).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden