De Duivense D66-fractie met vlnr: assistent Nienke Lenderink, assistent Gerrit de Goeijen, voorzitter Hans Egtberts en assistent Erick Pol.
De Duivense D66-fractie met vlnr: assistent Nienke Lenderink, assistent Gerrit de Goeijen, voorzitter Hans Egtberts en assistent Erick Pol.

D66 begint met regelmatig terugkerend politiek café

Duiven heeft met ingang van donderdag 28 november een regelmatig terugkerend politiek café. Met dank aan D66. "De lokale politiek en de inwoners bij elkaar betrekken. Van de meeste partijen hoor je alleen wat in de weken voorafgaand aan verkiezingen. Dat willen we doorbreken."

Woorden van fractie-assistent Erick Pol van D66 Duiven. Samen met voorzitter Hans Egtberts heeft hij het initiatief genomen voor een reeks politieke cafés. De eerste op 28 november in zaal 'Bij de buren' in De Ogtent (aanvang 20.00 uur). Het thema die avond is 'duurzaamheid en klimaat lokaal'. Iedereen die belangstelling heeft is uitgenodigd hierover met de fractie van D66 Duiven in gesprek te gaan. De bijeenkomst wordt ingeleid door Hans Egtberts.

Erick Pol: "We willen samen nadenken en discussiëren over zaken die inwoners van Duiven aan gaan. Zoals een duurzame toekomst. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat het eenrichtingsverkeer wordt. We willen juist graag van bewoners horen hoe zij erover denken en wat zij verwachten van de gemeente. Vervolgens kunnen we kijken hoe we dat beter faciliteren. Met het politiek café willen we het democratisch proces aanwakkeren. Dat past bij uitstek bij een partij als D66."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden