'De Olde Raddreiers', die tijdens pronkzittingen altijd goed zijn voor een kritische noot.
'De Olde Raddreiers', die tijdens pronkzittingen altijd goed zijn voor een kritische noot.

Voorverkoop pronkzitting Deurdreiers

Naar de pronkzittingen van de Groessense carnavalsvereniging De Deurdreiers wordt door veel inwoners uitgekeken. Topentertainment met sketches, muziek, dans en buuts, uitsluitend uitgevoerd door Groessenaren.

De pronkzittingen zijn weer op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari in Zaal Gieling. De voorverkoop is op zondag 5 januari in café Gieling vanaf 11.00 uur. Het café is open vanaf 10.00 uur. Een kaartje kost 10 euro. Leden hebben op vertoon van hun ledenpas gratis toegang. De presentatie van de pronkzittingen wordt gedaan door Deurdreiers-president Tom Lentjes. Voor muzikale ondersteuning zorgt 'huusorkest' Muziekvereniging St. Andries.

De optredens beginnen alle drie de dagen om klokslag 19.00 uur. Op vrijdagavond zijn te gast de leden van de Senioren Sociëteit Groessen, evenals de jeugd die dit schooljaar afzwaait op de basisschool. Op vrijdag dragen jeugdprins Dani Stokman en prinses Jackie Gieling hun proclamatie voor. Op zaterdag- en zondagavond wordt dat gedaan door prins Thijs (Steentjes) de 1e en adjudant Jelle Roordink.

Meer berichten