Gift IKC Remigius Ronald McDonald

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft liefst ruim 2300 euro ontvangen van de Duivense basisschool IKC Remigius. Het bedrag is de opbrengst van een door leerlingen, ouderraad en leerkrachten georganiseerde kerstmarkt op donderdag 19 december.

Tijdens de gezellige en sfeervolle avond verkochten kinderen hun zelfgemaakte kerststukjes en hapjes en drankjes aan ouders, grootouders en andere bezoekers. Er werden ook spelletjes gedaan en er was een loterij met mooie, door de Duivense middenstand geschonken prijzen.

De opbrengst werd door leerlingen persoonlijk afgeleverd bij Ronald McDonald-huis Het Boshuus in Arnhem. In Het Boshuus aan de Heijenoordseweg zijn prachtige aangepaste vakantieappartementen, waar gezinnen met een ziek of zorgintensief kind in de leeftijd van 0 tot 25 jaar gebruik van kunnen maken. Het Ronald McDonald Kinderfonds beschikt verspreid over het land over meerdere huizen, huiskamers en vakantiehuizen, waar families met hun kind samen kunnen zijn.

Op de foto leerlingen van IKC Remigius die hun tevredenheid over de mooie opbrengst niet onder stoelen of banken steken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden