Sportschutters in actie.
Sportschutters in actie.

12 januari open dag SV de Roos

Zondag 12 januari 2020 wordt er een open dag gehouden bij Schietsportvereniging de Roos aan de Visserlaan 37 te Duiven. Iedereen die wel eens vrijblijvend kennis wil maken met de schietsport is van harte welkom van 12:30 uur tot 17:30 uur.

Onder deskundige begeleiding kunt u dan kennis maken met de disciplines Luchtgeweer, Luchtpistool en Kruisboog. Tijdens de open dag krijgt elke bezoeker twee consumptiemunten zodat er onder het genot van een kopje koffie of een drankje nog even gezellig kan worden nagepraat.

Bij Schietsportvereniging de Roos is het voor alle leeftijden van 8 tot 90 jaar mogelijk om recreatief of in competitieverband de schietsport te beoefenen. Die keuze maakt een lid van de vereniging zelf, de vereniging legt geen enkele verplichting op.

De vereniging beschikt overigens over een ruime keuze aan verenigingswapens, zodat een eigen wapen niet noodzakelijk is.

Schietsportvereniging de Roos is opgericht in 1954 en is sinds 1992 gevestigd aan de Visserlaan 37 te Duiven welk gebouw in augustus 2018 in eigendom werd verkregen.

De verenigingslocatie is uitstekend bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. De ruime opzet met 9 schietbanen en een eigen bar en keuken maken het mogelijk om ook groepen tot 80 personen kennis te laten maken met de schietsport. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest in de vorm van een schietclinic. Vanwege de ruime openingstijden is er voor vrijwel iedereen een keuze te maken. Wij zijn nl. geopend op de maandagavond, de woensdagavond en de vrijdagavond. Wilt u bijvoorbeeld 1 keer per week schieten of zelfs 3 keer? Geen probleem, alles is mogelijk.

De schietsport zelf is een concentratiesport waarbij het doel wat wordt nagestreefd is om een zo hoog mogelijke score te bereiken. Uiteraard zal dat de nodige oefening en training vereisen. Na verloop van tijd zullen er dan resultaten kunnen worden behaald die eerst voor onmogelijk werden gehouden. Dan kan men er ook voor kiezen om zich te gaan meten met andere sportschutters op externe wedstrijden. Ook dat is geen verplichting, ook die keuze maakt een lid van de vereniging zelf, waarbij we wel zorgen voor de gewenste begeleiding en coaching.

Kortom, spreekt het u aan en lijkt het u wat om het eens te proberen, kom dan zondag 12 januari as. tussen 12:30 uur en 17:30 uur naar de Visserlaan 37 te Duiven. De vereniging is telefonisch te bereiken via 0316 280861. Indien geen gehoor dan graag een boodschap inspreken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden