In 2020 weer dorpsdiners in Groessen

Afgelopen jaar zijn we als Kookclub na de zomervakantie in het Dorpshuis van Groessen begonnen met het organiseren van dorpsdiners: maaltijden die gemaakt worden door vrijwilligers met als doel om mensen bij elkaar te brengen en een gezellige maaltijd te bezorgen. Voor een zeer redelijke prijs (7,50) aanschuiven aan een van de tafels voor acht personen.

Het idee is goed ontvangen: sinds de start hebben telkens circa 30 gasten van een smakelijke en gezellige maaltijd kunnen genieten. We gaan daar het komende jaar mee door: twee keer per maand op dinsdag vanaf 17:00 in het Dorpshuis in Groessen. Opgeven en betalen in het Dorpshuis kan in ieder geval op maandagmiddag en donderdagochtend en -avond.

De eerste maaltijd dit jaar is op dinsdag 14 januari. Dan wordt er Hollands eten geserveerd. Op dinsdag 21 januari is dat een Indisch diner. In februari serveren we op 11 februari weer een Hollandse maaltijd en op 25 februari een Indische. We hopen u weer te ontmoeten op deze dagen, om samen te genieten van een gezellige maaltijd, door vrijwilligers verzorgd, tegen een redelijke prijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden