Micha, Tom, kimty, Karolina, Aliyah, Mike, Daniel met Yaella, Froukje, Misja en Louis (opa).
Micha, Tom, kimty, Karolina, Aliyah, Mike, Daniel met Yaella, Froukje, Misja en Louis (opa). (Foto: Pigeons Basketbal )

Super geslaagd Pigeons Oliebollenmixtoernooi 2020

Ook 2020 heeft basketbalvereniging Pigeons afgetrapt met een familie en vrienden basketbaltoernooi. Zondag 5 januari waren er maar liefst 100 enthousiaste basketballers naar Triominos gekomen om tegen elkaar te basketballen.

Jong en oud was gemixt en net als vorig jaar was het belangrijkste thema meedoen is belangrijker dan winnen! Ook speelde de rolstoelbasketballers dit weer mee en alle teams mochten het opnemen tegen het rolstoelteam Pigeons On Wheels.

DJ Daniël Sas aka Mr.D zorgde voor een geweldige muzikale sfeer en Bakkerij Koenen zorgde ook dit jaar voor heerlijke oliebollen. Voor de loterij hadden verschillende sponsors mooie prijzen gedoneerd: Fruithandel de Stokhorst, Carwash De Duif, Etos Duiven, Theepaviljoen Horsterpark, De Ogtent, Hair Ellis, ’t Bakhuus, Boeketerie ’t Hoekje, Meet&Ribs Arnhem, Appies Place, Ford Martens, Welling Catering, New York Pizza Duiven, Fotoshoot Froukje, Indoor ski Arnhem en Expresso Fashion.

In de sportkantine was de nieuwjaarsborrel die werd ingeluid door voorzitter Taco Jansen. Er werd stilgestaan bij de prachtige ontwikkeling die de vereniging heeft doorgemaakt. Echter naast vrolijkheid was er ook een minder leuke mededeling. Voorzitter Jansen heeft aangegeven om na ruim vier jaar af te treden als voorzitter van Pigeons. De balans van werk en privé is voor Jansen niet meer te combineren met de activiteiten voor Pigeons. Vanuit het bestuur is de zoektocht gestart naar een opvolger die een warm hart heeft voor de vereniging en die zich op zijn of haar eigen wijze wil inzetten om de ambities van Pigeons vorm te geven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden