V.l.n.r.: Joost Wassink, Ischa Vermeulen, Maarten Hettinga, Henk en Daniëlle Vuulink, Marco en Mirjam Roordink, Josko Koelemeijer, Jan Brons, Edouard Poirrie, Leo Hu en Seetjang Yu.
V.l.n.r.: Joost Wassink, Ischa Vermeulen, Maarten Hettinga, Henk en Daniëlle Vuulink, Marco en Mirjam Roordink, Josko Koelemeijer, Jan Brons, Edouard Poirrie, Leo Hu en Seetjang Yu. (Foto: Walter Verwaal)

Finale ondernemersverkiezingen

Donderdag 9 januari is de ontknoping van de Duivense ondernemersverkiezingen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven worden de winnaars bekend gemaakt van de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van 2019 en de Spiegel & Reflex Duivense starter van 2019.

De prijzen worden uitgereikt door waarnemend burgemeester Jacques Niederer en Ronald Gerressen, die vorig jaar werd uitgeroepen tot Duivense ondernemer van het jaar. Voor de verkiezing van de ondernemer van het jaar zijn vijf bedrijven door de leden genomineerd. Voor de beste starter zijn drie kandidaten voorgedragen. De prestigieuze prijzen zijn in het leven geroepen om het ondernemerschap in Duiven, Groessen en Loo te stimuleren.

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden in zaal Gieling in Groessen. De feestelijke bijeenkomst begint om 20.00 uur. Ook ondernemers in Duiven, Groessen en Loo die (nog) geen lid zijn van MKB Duiven zijn welkom. MKB Duiven telt 400 leden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden