Foto: @Koos Roelofs

SC Groessen huldigt trouwe leden

Veel verenigingen houden in het eerste weekend van het nieuwe jaar hun nieuwjaarsreceptie. Zo ook Sportclub Groessen. Zondag 5 januari verzamelden veel leden zich in het clubgebouw om elkaar met een handdruk en soms een kus het allerbeste voor 2020 toe te wensen.

Veel besturen maken van de gelegenheid gebruik de jubilerende leden te huldigen. Bij Sportclub Groessen waren dat er dit keer liefst twaalf. Op drie afwezigen na ontvingen ze allemaal een medaille en een mooie bos bloemen. Uiteraard waren er ook lovende woorden van voorzitter Jos Lukkezen, die tevreden terugkeek op het afgelopen clubjaar.

Op de foto de negen jubilarissen die zondag aanwezig waren. Staand vlnr: Jeroen Visser (25 jaar lid), Daan van Onna (25), Nico Godschalk (60), Hans Knuiman (40), Gerrie Eeuwes (40) en William Maassen (50). Gehurkt vlnr: Rosan Bloemberg (25), Petra Stevens-Berendsen (40) en Jos Scholten (50). Op de foto ontbreken de jubilarissen Frans Lucassen (60), Wilfred Burgers (25) en Theo en Riet van Ditshuizen (beiden 40 jaar lid).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden