Team Duiven 2020 start het inzamelen van geld voor de actie Alpe d'HuZes van dit jaar op zaterdag 1 februari met een Liemers Fietsen-spinningmarathon bij sportcentrum AeroFitt in Duiven.
Team Duiven 2020 start het inzamelen van geld voor de actie Alpe d'HuZes van dit jaar op zaterdag 1 februari met een Liemers Fietsen-spinningmarathon bij sportcentrum AeroFitt in Duiven. (Foto: Eveline Wiendels)

Team Duiven zamelt geld in met spinningmarathon

Team Duiven bereidt zich opnieuw voor op Alpe d'HuZes, dit jaar op 4 juni. Op zaterdag 1 februari wordt er met een Liemers Fietsen-spinningmarathon bij AeroFitt geld ingezameld.

Het goede doel dat aan Alpe d'HuZes is verbonden is wel zo'n beetje algemeen bekend: de strijd tegen kanker. Team Duiven zet zich daar al jaren met succes voor in. Vorig jaar werd een recordbedrag van 60.000 euro opgehaald. De totale donatie over zeven jaar dat het team nu bestaat gaat richting een kwart miljoen!

Samen met zo'n 5000 andere hardlopers, wandelaars en fietsers proberen de tien leden van Team Duiven op de actiedag zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez te bedwingen. In de aanloop er naartoe organiseren ze activiteiten om geld in te zamelen. Aan de spinningmarathon van Liemers Fietsen op 1 februari van 17.00 tot 21.00 uur bij AeroFitt in Duiven (Westsingel 29) kan iedereen meedoen. 10 euro voor een uur spinnen. Er zijn dertig fietsen beschikbaar. Vooraf aanmelden via email: teamduiven@hotmail.com. (naam, telefoonnummer en voorkeur-tijdstip). Tijdens de spinningmarathon kunnen bezoekers ook voor 10 euro hun haar laten knippen of zich laten masseren. Tussen 19.00 en 20.00 uur is er discozwemmen (5 euro). Meer informatie op Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden