Excelsior Loo huldigt trouwe leden

Op de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging Excelsior Loo in de Dorpsnoot zijn vier leden gehuldigd: Bob van Zuylen, Albert Wanders, Bennie Peters en Mike Lentjes (op de foto vlnr). Uit handen van voorzitter Theo van Schaik ontving Bob van Zuylen ter gelegenheid van zijn 12,5-jarig lidmaatschap de bronzen insigne met bijbehorende oorkonde van de MBGF (Muziekbond Gelderland Flevoland). Albert Wanders, Bennie Peters en Mike Lentjes kregen de zilveren insigne met oorkonde vanwege hun 25-jarig lidmaatschap.

Excelsior is een muziekvereniging (fanfare) met bijna vijftig leden die midden in de Loose gemeenschap staat. Bij vrijwel alle evenementen in het dorp geven ze acte de présence. De kracht van de vereniging is, naar eigen zeggen, de mix van muzikale kwaliteit en gezelligheid. Die komt vooral tot uiting tijdens de repetitieavonden op vrijdag.

Excelsior kijkt nu al vooruit naar het honderdjarig bestaan in 2023. Een donateursactie moet ervoor zorgen dat er tegen die tijd voldoende middelen zijn om voor alle muzikanten nieuwe uniformen en instrumenten aan te schaffen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden