De sfeer zit er goed in tijdens de benefietavond voor hersentumoren zaterdag in De Ogtent in Duiven.
De sfeer zit er goed in tijdens de benefietavond voor hersentumoren zaterdag in De Ogtent in Duiven.

Benefietavond: 917,55 euro voor STOPhersentumoren.nl

De benefietavond op zaterdag 25 januari in De Ogtent in Duiven waarvan de opbrengst gaat naar de Stichting STOPhersentumoren.nl, heeft 917,55 euro opgebracht. "Super, op zoveel geld had ik gehoopt, maar verwacht had ik het zeker niet", aldus organisator en hersenpatiënt Hans de Leeuw uit Duiven.

917,55 euro was de opbrengst van een veiling, van een verloting en van de verkoop van cd's van één van de zangers die optraden. Plus nog wat losse giften. Hans de Leeuw organiseerde de avond samen met vriend Peter Hoefnagels. De reden is dat hij zelf een hersentumor heeft. Hij werd er al drie keer aan geopereerd, hij kreeg chemokuren en hij is bestraald. Hoewel de tumor onder controle lijkt te zijn is de toekomst moeilijk te voorspellen. Net als die van alle andere mensen met een hersentumor.

De benefietavond trok ongeveer 125 bezoekers. Naast een veiling en verloting waren er optredens van artiesten en van een dansgroep. Hans: "Het was een bewogen avond. Eerst alle voorbereidingen en dan ineens is het zover en komen de mensen binnen. Voor je het weet is het ook weer twaalf uur en zit het er alweer op. We waren om één uur thuis, maar in slaap komen lukte totaal niet. Ik denk dat ik die nacht twee tot drie uur heb geslapen. Het lijf zat te vol met adrenaline."

Meer berichten