Team Invictus vs POW.
Team Invictus vs POW.

Dutch Invictus Team vs Pigeons On Wheels

Op donderdag 30 januari 2020 speelde POW in het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse militaire rolstoelbasketbalteam. Het militaire team is volop in voorbereiding voor de Invictus Games, welke worden gehouden van 9-16 mei in Den Haag.

Het werd voor beide teams een nuttige confrontatie. Coach Marc van de Kuilen was heel tevreden over POW als sparringpartner, het bood zijn Dutch Invictus Team ruim de mogelijkheid om diverse tactieken te oefenen. Ook POW-coach Fabian kon naar hartenlust nieuwe tactieken uitproberen.

Door de zware vloer in de MRC, was het maar goed dat POW met veel spelers was afgereisd en daardoor veel door kon wisselen. Coach Fabian stelde vooraf als prioriteit “spelplezier”.

Het werd een leuke spannende wedstrijd, waar POW uiteindelijk aan het langste eind trok. Eindstand Invictus - POW: 36-42. POW-selectie: Theo, Fons, Annelijne, Robert, Lucia, Peter G, Isabelle, Martijn, Maarten, Trudy, POW’s enige supporter in Doorn, verzorgde het fotomateriaal.

Woensdag 25 maart speelt POW nogmaals tegen het Dutch Invictus Team, dit maal in onze eigen sporthal Triominos in Duiven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden