Sjors Kersten winnaar van schrijfwedstrijd

Wessel Blei en Miranda van der Steen van de Duivense uitgeverij 18.02 Publishing hebben de verhalenbundel ‘Voor de duvel niet bang’ uitgereikt aan de winnaars van een schrijfwedstrijd. 

De opdracht waaraan de deelnemers moesten voldoen was een sage of legende een rol geven in een nieuw verhaal. Dat leverde mooie verhalen op. De jury (Wessel Blei, Miranda van der Steen en Evelien Helmers) koos voor de bundel de tien beste verhalen, zonder te weten wie welk verhaal heeft geschreven. Voor alle verhalen geldt dat de sage of legende goed is verwerkt en de verhalen meeslepend zijn geschreven. In de meeste verhalen spelen goed en kwaad een rol en dat verklaart de titel. 

In de passende setting van de historische kelders in de binnenstad van Arnhem kregen de winnaars de bundel uitgereikt. Onder hen Duivenaar Sjors Kersten. Op de foto staat Sjors te midden van de andere winnaars: Romeo Mazzei (links) en Bob de Winter (Foto: M. van der Steen).

De verhalenbundel 'Voor de duvel niet bang' is verkrijgbaar via de website van 18.02 Publishing: www.1802publishing.nl. Daarop staat ook de aankondiging van een nieuwe schrijfwedstrijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden