Scene uit “Boeien!”.
Scene uit “Boeien!”. (Foto: Iris Wikkerink)

Toneelvereniging "Vol Animo" speelt "Boeien!" op 3, 4 en 5 april

Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april a.s. wordt door Toneelvereniging "Vol Animo" te Duiven de komedie “Boeien” opgevoerd. De speciaal voor Vol Animo, door Rob van Vliet, geschreven komedie belooft weer een hilarische voorstelling te worden. 

Het stuk speelt zich af op een cruiseschip, die al betere tijden heeft gekend. De bemanning lijkt niet erg ervaren te zijn. Enkele bemanningsleden hebben zelfs niet eens de benodigde diploma’s en ze blijken ook niet te vertrouwen. De gasten bestaan alleen maar uit vrouwen die een reünie hebben georganiseerd. Een aantal van hen is zeer vermogend en dat spreekt sommige bemanningsleden wel aan. Een van de rijke dames runt een modellenbureau en ook aan boord zal een modellenwedstrijd worden georganiseerd.
Dan wordt er gelijktijdig ook nog een speelfilm opgenomen, waarin twee bekende actrices in meespelen. Ze komen de bemanning wel bekend voor, maar waarvan??
Halverwege de reis moet er een tussenstop worden gemaakt om nog twee gasten aan boord te nemen die deze reis hebben gewonnen via de Postcodeloterij, maar die passen totaal niet bij zo'n exclusieve cruise. Twee oudere dames blijken minder dement dan gedacht. Al met al een hoop actie en verwikkelingen.

Hoe loopt dat af? Kom dat bekijken en beluisteren op 3 en 4 april vanaf 20.00 uur en 5 april vanaf 14.30 uur in de OGTENT te Duiven.

Kaarten in de voorverkoop €7,00/stuk te verkrijgen bij:
Sascha Diertotaal, Rijksweg 25
Café "Bij de Buren", Remigiusplein 9
Theepaviljoen "Horsterpark", Horsterparklaan 4
email: info@volanimo.nl

Kaarten aan de zaal €8,00/stuk
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden