Het team van de Stichting Aangepast Vervoer Plusbus dat dringend op zoek is naar vrijwillige chauffeurs in Duiven en Westervoort.
Het team van de Stichting Aangepast Vervoer Plusbus dat dringend op zoek is naar vrijwillige chauffeurs in Duiven en Westervoort.

Nieuw: vervoer van deur tot deur met de Plusbus

De Stichting Aangepast Vervoer Plusbus Zevenaar regelt vanaf deze maand voor een schappelijk prijsje ook vervoer van deur tot deur voor 50-plussers en inwoners met een functiebeperking van Duiven en Westervoort. Ritten kunnen worden aangevraagd via de site www.plusbuszevenaar.nl of telefonisch: 06 4388 9476 (tussen 09.00 en 12.30 uur).

Na Zevenaar ziet de vrijwilligersorganisatie Plusbus het als haar sociale en maatschappelijke taak om ook in Duiven en Westervoort te voorzien in de toenemende vraag naar voordelig vervoer. Dankzij de medewerking van beide gemeenten kan de Plusbus hierin een rol gaan spelen. Het doen van boodschappen of het brengen van een bezoek aan vrienden, bekenden, de huisarts of het ziekenhuis wordt hiermee voor oudere inwoners en mensen met een functiebeperking een stuk eenvoudiger. De Plusbus (met een rolstoellift) is beschikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

De stichting zoekt nog vrijwilligers die als chauffeur op de Plusbus willen rijden. Enthousiasme, hulpvaardigheid, affiniteit met de doelgroepen en een geldig rijbewijs B zijn voldoende. Stuur een mailtje naar plusbuszevenaar@gmail.com of bel met Theo van Leeuwen: 06 4388 9476.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden