Promo Led Systems trots op nieuw bedrijfspand


Cem Aksoy (rechts) poseert met zijn team bij het pand langs de A12 waar hij zijn bedrijf heeft gevestigd.
Cem Aksoy (rechts) poseert met zijn team bij het pand langs de A12 waar hij zijn bedrijf heeft gevestigd. (Foto: Rene Nijhuis)

Promo Led Systems trots op nieuw bedrijfspand

Zo’n tien jaar geleden stopte Duivenaar Cem Aksoy met zijn reclamebedrijf. Hij zette zijn kaarten op ledreclame en dat was een goede keuze, want per 1 december 2019 betrok hij met zijn bedrijf Promo Led Systems een prachtig pand aan de Marketing op bedrijventerrein Centerpoort-Noord.

Het pand aan de Marketing is met 950 m2 behoorlijk groot. Daardoor kunnen ledschermen op ware grootte worden gedemonstreerd. Cem Aksoy: “Klanten zien hoe het in het echt wordt in plaats van dat ze een voorbeeld op papier of op een beeldscherm te zien krijgen.” Promo Led Systems kan heel grote schermen tot op de centimeter nauwkeurig leveren.

Ook is het mogelijk om in de bedrijfshal trailers om te toveren tot ledschermen op wielen, die bijvoorbeeld op markten en evenementen worden neergezet. “We hebben al schermen van 60 m2 op trailers gemonteerd. Dit jaar verwachten we twee trailers met schermen van 120 m2 te leveren. Dan heb je het over schermen van 15 bij 8 meter, die dan wel uit drie componenten bestaan.”

Ledschermen van Promo Led Systems hangen bijvoorbeeld in winkels van de modeketens OPEN32 en Score, eventueel in combinatie met verlichte doeken op grootformaat, maar ze worden ook gebruikt in vergaderzalen en op festivals.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden