Tot 6 april geen activiteiten bij Liemers Kunstwerk!


Alle voorstellingen van Het Musiater zijn tot 6 april geannuleerd.
Alle voorstellingen van Het Musiater zijn tot 6 april geannuleerd. (Foto: PR)

Tot 6 april geen activiteiten bij Liemers Kunstwerk!

Het onvermijdelijke moment is gekomen. De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle scholen,kinderdagverblijven en sportinstellingen tot in ieder geval 6 april gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat Kunstwerk! haar maatregelen heeft getroffen.

Het Musiater
Alle voorstellingen in Het Musiater zijn tot en 6 april afgelast. Er worden vervangende data gezocht en de bezoekers worden hier op korte termijn over geïnformeerd. De kassa van Het Musiater is gesloten.

Muziekschool/Volksuniversiteit
Alle cursussen en muzieklessen tot en met 6 april gaan niet door. Hopelijk worden de cursussen en lessen weer hervat op maandag 6 april. De docenten zullen proberen om de gemiste lessen zoveel mogelijk in te halen. Hierover zullen individuele afspraken worden gemaakt tussen de leerling(en) en docent.

Bibliotheken
De bibliotheken zijn tot en met 6 april gesloten.Heb je thuis nog materialen? Geen zorgen! Zij hebben de uitleentermijn verlengd tot dinsdag 28 april 2020. Na deze uitleentermijn kun je de materialen ook online verlengen via Mijn Menu op de website. Heb je de geleende materialen al een keer verlengd? Neem dan contact op, dan zullen ze het handmatig voor je aanpassen. Uiteraard kun je als bibliotheeklid gewoon boeken blijven lenen via de online bibliotheek of via de Luisterbieb.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden