Telefonische hulplijn van Kruiswerk


Kruiswerk is er voor iedereen. Zeker nu. Neem gerust contact op.
Kruiswerk is er voor iedereen. Zeker nu. Neem gerust contact op.

Telefonische hulplijn van Kruiswerk

Kruiswerk Achterhoek & Liemers zet haar ledenservice in als extra hulplijn voor, zowel leden, als niet-leden. De afgelopen dagen blijkt dat het benadrukken van hulp via telefoonlijnen nodig is. Vooral voor kwetsbare groepen, die op zoek zijn naar praktische hulp, initiatieven in de buurt of anderszins tegen problemen aanlopen. 

Kruiswerk zoekt binnen haar netwerk naar een passende oplossing. Het coronavirus houdt Nederland de laatste weken in de ban. Kruiswerk kan zich goed voorstellen dat inwoners inmiddels met vragen of onzekerheden zitten. Kwetsbare doelgroepen, ouderen en mantelzorgers kunnen contact opnemen via 0314 – 357 430 info@kruiswerk.nl. Het telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur en de e-mail wordt tot en met 17.00 uur gelezen gedurende de werkweek. 

Binnen de mogelijkheden die Kruiswerk heeft doet zij er alles aan om mensen zo snel mogelijk te helpen. Dit betekent dat een inwoner van de Achterhoek of Liemers in principe elke praktische vraag kan stellen. Samen met organisaties, leveranciers en lokale initiatieven in de regio kijkt Kruiswerk hoe ze iemand het beste kan ondersteunen. Daarbij kan gedacht worden aan de maaltijdservice aan huis, een buurtinitiatief, de voorleesservice of hulpen die graag een boodschap doen, medicijnen halen of huishoudelijk werk verlichten.

kruiswerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden