Uitgesteld of afgelast i.v.m. coronavirus

Ontmoetingsdag voor ouderen

De ontmoetingsdag voor ouderen in zaal Gieling in Groessen is verzet naar dinsdag 3 november.

Bel Canto stel jubileumconcert uit

Gemengd zangkoor Bel Canto heeft de feestelijkheden rond het 60-jarig bestaan moeten annuleren. Het jubileumconcert is onder voorbehoud uitgesteld naar december. Het concert, met een jubileumlunch, zou eigenlijk in mei plaatsvinden, maar het coronavirus heeft roet in het eten gegooid. De leden van Bel Canto zijn 70- en 80-plussers en behoren dus tot de risicogroep. Eerder werden daarom de wekelijkse repetities al opgeschort. Nu gaan alle activiteiten voorlopig niet door.

Alpe d’HuZes uitgesteld naar 3 juni 2021

De Alpe d’HuZes 2020 gaat door de Coronacrisis niet door. Een grote tegenvaller, maar zeker begrijpelijk. Sjon en Britt Gieling: ‘Wij geven niet op. Volgend jaar 3 juni 2021 gaan we met dit team de berg op. Alle sponsors die voor 2020 al hebben bijgedragen in welke vorm dan ook, zijn we nu al dankbaar voor hun ondersteuning.’

In 2020 geen ‘Westervoort in Beweging’

Het jaarlijks zomerfeest in het slotweekend van de school-zomervakantie is voor dit jaar afgelast. In 2021 valt ‘Westervoort in Beweging’ op 3, 4 en 5 september.

Uitstel project ‘Vrijheid in Liemers’ 

75 jaar vrijheid zou deze maand groots worden gevierd. Speciaal voor de herdenking in deze regio werd het project ‘Vrijheid in de Liemers’ opgestart. Maar niets is sterker dan corona. Het project is doorgeschoven naar september. 

Op zondag 6 september 2020 geen Bert Timmer Memorial Loop

De veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers en toeschouwers hebben de organisatie ertoe doen besluiten de loop af te gelasten. Liefhebbers moeten wachten tot 2021. De loop zal dan worden gehouden op zondag 5 september.

Rommelmarkt Dichteren in 2020 geannuleerd

Deze activiteit is vanwege de maatregelen als gevolg van de coronacrisis voor dit jaar geannuleerd. Hopelijk kan volgend jaar in juni wel weer een rommelmarkt georganiseerd worden. Mocht u daarvoor nu al spullen willen afstaan, neem dan contact op met Jan de West (telefoon 0314-341228).

'Duuve te Gek' gaat niet door

Tijdens ‘Duuve te Gek’, altijd op de laatste zondag van september, presenteren verenigingen, sportclubs, andere organisaties en kunstenaars zich aan de inwoners. Voor het tweede achtereenvolgende jaar echter gaat de happening niet door. In 2019 jaar ging ‘Duuve te Gek’ niet door vanwege het slechte weer.

Jubileumfeest De Dolbotters verplaatst naar volgend jaar 

Dit jaar bestaat de Westervoortse carnavalsvereniging De Dolbotters 66 jaar. In carnavalskringen een jubileumjaar, want zes keer 11, het gekkengetal. Maar het feest wordt uitgesteld vanwege corona. De jubileumcommissie richt zich nu op november 2021 in plaats van op november dit jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden