Vlnr: Eef Spies (FRoS), Jan Hendrik Beks (SBH), Jos van Beusekom, Marga de Wild (FRoS), Jan Beekman (Lions), Rob Jansen (FRoS), Gerard Rutgers (Fietsmaatjes), Jacqueline van Pelt (SLB) en Jan Wiegers (SBH).
Vlnr: Eef Spies (FRoS), Jan Hendrik Beks (SBH), Jos van Beusekom, Marga de Wild (FRoS), Jan Beekman (Lions), Rob Jansen (FRoS), Gerard Rutgers (Fietsmaatjes), Jacqueline van Pelt (SLB) en Jan Wiegers (SBH). (Foto: René Nijhuis)

Cheques Lions Duiven voor vier organisaties

President Jan Beekman van serviceclub Lions Duiven heeft cheques van 500 euro uitgereikt aan vier vrijwilligersorganisaties/verenigingen.

De begunstigden zijn: de Duivense loopgroep FRoS, Stichting Binnensportaccommodatie Horsterpark (SBH, exploitant van de blaashal op het terrein van hockeyclub De Westerduiven), Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort en de Stichting De Liemers Breedtesport (SLB) in Zevenaar, de exploitant van de atletiekbaan.

Lions is een wereldwijde serviceclub-organisatie die zich met lokale afdelingen belangeloos inzet voor goede doelen. Het motto van Lions is: ‘We serve’ (wij dienen). Uitgangspunt is dat leden hun eigenbelang voor even ondergeschikt maken aan dat van de maatschappij en activiteiten ondernemen die de lokale samenleving ten goede komen. De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. De kosten van de organisatie worden betaald uit de contributie van de leden.

De Lions-organisatie werd in 1917 in Chicago opgericht. Wereldwijd zijn er momenteel zo’n 46.000 Lionsclubs met 1,4 miljoen leden. Nederland telt 435 clubs met in totaal 11.500 leden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden