Bibliotheken zijn vanaf maandag 18 mei weer open

De versoepelingen waar het kabinet toe heeft besloten, pakken ook gunstig uit voor de vestigingen van Kunstwerk! De Bibliotheek in de Liemers, onder meer die in Duiven en Westervoort. Beide zijn vanaf aanstaande maandag weer open.

De Duivense bieb aan het Remigiusplein 11 is van maandag t/m vrijdag weer dagelijks geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De bieb aan het Dorpsplein 115 in Westervoort is open op dezelfde tijden op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Uiteraard wordt iedereen veilig ontvangen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Voor wie het nog niet weet: de tijd dat je bij een bibliotheek alleen boeken kunt lenen is allang voorbij. Bibliotheken bieden steeds meer mogelijkheden bij zaken als taalontwikkeling, leesbevordering, digi-vaardigheden, rekenen en innovatie. In deze regio doen ze dat in samenwerking met Liemers Taalhuis. Zo worden binnen het programma ‘Leven Lang Leren’ trainingen, bijeenkomsten en activiteiten aangeboden. Kunstwerk! De Bibliotheek kent ook een ‘boek-start-coach’, die ouders en jonge kinderen spelenderwijs laat ontdekken hoe leuk en gezellig samen lezen is. Overigens is deze coach vooralsnog alleen actief in Lobith en Pannerden.

www.liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden