Kringloopwinkel 2Switch aan Het Vergun 17 in Westervoort.
Kringloopwinkel 2Switch aan Het Vergun 17 in Westervoort.

2Switch Westervoort is vanaf 19 mei weer open

Vanaf dinsdag 19 mei is kringloopwinkel 2Switch aan Het Vergun 17 weer geopend voor bezoekers.

Zowel de winkel als de aanname goederen zijn vooralsnog geopend voor bezoekers van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden kunnen in een later stadium verruimd worden. Actuele openingstijden worden via de website van 2Switch en de social media kanalen van 2Switch gecommuniceerd.

Vanaf 19 mei kunnen ook ophaalafspraken ingepland worden voor data vanaf 26 mei. Ophaalafspraken kunnen telefonisch of online ingepland worden via de website van 2Switch. Het is vooralsnog niet mogelijk om langer dan twee weken vooruit te plannen.

Veiligheid is nu het belangrijkste, meldt 2 Switch in een persbericht. 2Switch werkt volgens de richtlijnen van het RIVM om de kans op besmetting voor bezoekers en medewerkers te voorkomen.

Vanwege het coronavirus besloot 2Switch in maart alle winkels te sluiten, waaronder die in Tiel en de inzameling van bruikbaar huisraad tijdelijk stop te zetten om zo de gezondheid van medewerkers en klanten te kunnen waarborgen. Sindsdien is met een beperkte groep medewerkers nog een beperkt aantal diensten en activiteiten voortgezet (waaronder AFAC, Best-tas en het ophalen en sorteren van textiel).

Met de nodige aanpassingen in de winkels zoals looprichtingen en schermen bij de kassa’s en duidelijke voorzorgsmaatregelen kan 2Switch nu wel deze veiligheid bieden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden