De eerste stapjes.
De eerste stapjes. (Foto: Rob Jansen)

Gratis cursus voor beginnende hardloper van start

De cursus voor 2020 zou afgelopen maart starten, echter door het coronavirus heeft de loopgroep FRoS de cursus ‘on hold’ moeten zetten. Eindelijk wordt er door het RIVM ruimte gegeven om de cursus op te starten, uiteraard met de nog steeds geldende beperkende maatregelen. 

Het is genoeg bewezen, dat sporten, zowel fysiek als mentaal, een gunstige uitwerking heeft. Het is een genot om in de buitenlucht bezig te zijn en je wordt er ook fitter en gezonder door. Kortom alleen positieve resultaten vanuit het bewegen. Dus wil je starten vanaf nul naar bijvoorbeeld 5 kilometer?

Vanaf zaterdag 13 juni start de loopgroep FRoS met hun tweede beginnerscursus om het hardlopen letterlijk onder de knie te krijgen. Deze cursus zal elke zaterdag plaatsvinden van 9.30 tot 10.30 uur in het Horsterpark in Duiven. 

De cursus wordt gegeven door Jos en Sjan van Beusekom, die jarenlang ervaring hebben met hardlopen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, om iedereen de kans te geven deel te nemen aan deze unieke beginnerscursus. Wil je eerst meer informatie of wil je al direct aanmelden, mail naar: frosinfo@gmail.com.

Kortom: Kom in beweging!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden