Kookclub begint weer met Dorpsdiners in Groessen

Langzamerhand worden de beperkingen in verband met het Corona virus versoepeld en gelukkig mogen we in het Dorpshuis in Groessen weer activiteiten opstarten, als we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen houden. 

We zijn als kookclub flink aan het overleggen en puzzelen geweest, maar we zien het met zijn allen positief zitten om weer te gaan beginnen met het serveren van Dorpsdiners in het Dorpshuis van Groessen. De opstelling wordt wat royaler: 4 personen aan een tafel, met 1,5 meter onderlinge afstand, ruime looproutes, want de veiligheid voor iedereen staat bovenaan. Maar we zijn er van overtuigd dat we toch een gezellige en smakelijke maaltijd kunnen serveren.

De geplande data zijn:
- dinsdag 23 juni: een Indische maaltijd
- dinsdag 14 juli: een Hollands maaltijd
- dinsdag 28 juli: een Indische maaltijd.

Het Dorpshuis is open vanaf 16.30, de maaltijden beginnen om 17.00 uur. De kosten bedragen 7,50 voor een driegangendiner.
In de pre-Corona planning wilden we een vakantiestop houden, maar als er genoeg animo voor is willen we ook in de vakantie doorgaan met de Dorpsdiners. We willen vragen of U aan ons wilt doorgeven of U daarin geïnteresseerd bent.

Opgave / reserveren vooraf is verplicht. Dat kan via telefoonnummer 06 – 28982715. Daarbij zijn we volgens de RIVM richtlijnen verplicht om naar contactgegevens en gezondheidssituatie te vragen.

We hopen U als kookclub vanaf 23 juni weer te ontmoeten op onze gezellige en smakelijke Dorpsdiners in Het Dorpshuis in Groessen.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden